Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 18.206.194.83.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
10 berichten.
Carla van Es Carla van Es uit Purmerend
Robert de Bree was bij ons te gast in de Purmerkerk in Purmerend. Wij wisten niet geheel wat ons te wachten stond alleen dat hij fluit en hobo speelde. Wat hij ons liet horen op zoveel verschillende blaas instrumenten was werkelijk fenomenaal. Tevens gaf hij nog een improvisatie op de piano te gehore waar we ook stijl van achterover sloegen. Werkelijk wat een veelzijdig muzikant is hij. Dat hij uit zulke eenvoudige instrumenten zoveel mooie tonen weet te toveren.
Zeewolde Actueel Zeewolde Actueel
Een bijzondere prestatie leverde Robert de Bree met zijn vertolking van “Gesti”, een werk van de Italiaan Luciano Berio (1925-2003) voor altblokfluit, stem en tong (!).
Student at Stephen Pearse foundation Schools Student at Stephen Pearse foundation Schools uit Cambridge, UK
He also worked on difficult modern pieces, and conducted improvisation with the students. The afternoon finished with Robert giving an amazing recital of contemporary music for the recorder, including a piece he wrote himself..
Alphens Dagblad Alphens Dagblad
In het Concert in g-mineur van Schickhardt bleek de virtuositeit van solist Robert de Bree. Deze fluitist liet overduidelijk horen dat de blokfluit een volwaardig muziekinstrument genoemd mag worden. Zijn enthousiaste spel was dermate betoverend dat, ware hij uit Hamelen gekomen, geen van de toehoorders waarschijnlijk ooit nog zou zijn teruggezien.
Weekkrant Capelle Aan de IJssel Weekkrant Capelle Aan de IJssel uit Capelle aan de IJssel
Robert de Bree speelde met veel podiumtalent bijzonder virtuoos een concert van Vivaldi op de sopranino-blokfluit, begeleid door Marion Boshuizen op het clavecimbel. Daverend applaus! Hij speelde op de altblokfluit een sonate van Bach en twee Japanse werken op verschillende fluiten en een gong, waarbij hij het publiek mede door zijn spontane uitleg en de “grappen” die hij daarbij uithaalde (twee fluiten tegelijk bespelen, fluiten en “zingen” tegelijk, etc.) zeer wist te boeien.