Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 44.212.94.18.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
12 berichten.
Erik van Halsema Erik van Halsema uit Amsterdam
Robert de Bree heeft een sfeervol concert verzorgd in de lunchconcertreeks in de kapel van VUmc. Met een bonte verzameling van exotische blaasinstrumenten nam hij het publiek mee in een reis om de wereld. Boeiend daarbij was zijn uitleg over de herkomst van de instrumenten en hoe een- en meerstemmigheid zich tot elkaar verhouden.
Jacqueline Dessing Jacqueline Dessing uit Amsterdam
Het concert van Robert de Bree werd heel goed ontvangen door ons publiek. Hij heeft het concert een extra dimensie gegeven door alles in een verhaal te plaatsen. Zijn fluitspel op veel verschillende fluiten klinken super. Onderhoudende lunchvoorstelling. Aanrader voor iedereen. Robert's Concert was very well received by our audience. He gave the concert an extra dimension by contextualising everything in a story. The sounds of all the different flutes were marvellous. An entertaining performance. Recommended to everyone!
Carla van Es Carla van Es uit Purmerend
Robert de Bree was bij ons te gast in de Purmerkerk in Purmerend. Wij wisten niet geheel wat ons te wachten stond alleen dat hij fluit en hobo speelde. Wat hij ons liet horen op zoveel verschillende blaas instrumenten was werkelijk fenomenaal. Tevens gaf hij nog een improvisatie op de piano te gehore waar we ook stijl van achterover sloegen. Werkelijk wat een veelzijdig muzikant is hij. Dat hij uit zulke eenvoudige instrumenten zoveel mooie tonen weet te toveren.
Zeewolde Actueel Zeewolde Actueel
Een bijzondere prestatie leverde Robert de Bree met zijn vertolking van “Gesti”, een werk van de Italiaan Luciano Berio (1925-2003) voor altblokfluit, stem en tong (!).
Student at Stephen Pearse foundation Schools Student at Stephen Pearse foundation Schools uit Cambridge, UK
He also worked on difficult modern pieces, and conducted improvisation with the students. The afternoon finished with Robert giving an amazing recital of contemporary music for the recorder, including a piece he wrote himself..