Geef je op voor mijn improvisatie cursus!

Geef je op voor mijn improvisatie cursus!

Op 12 November 2016 zal ik in het mooie Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam een cursus geven van 10:00 – 17:00. Alle ervaringsniveau’s improvisatie zijn welkom!

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan improviseren. Op de open cursusmiddag van Huismuziek heb ik al 45 minuten geprobeerd en het was ontzettend leuk! We gaan bij deze cursus uit van de ideeën over improvisatie en creativiteit in de ‘oude muziek’. In deze cursus improviseren we van canon tot ground, leren we elkaar na te spelen, maar ook hoe je je eigen verhaal kunt vertellen in een vrije improvisatie vorm zoals de Prelude.

Met deze barokke improvisatie cursus hoop ik een deur voor je open te zetten om het grote plezier van het improviseren te gaan beleven.

Meer informatie vind je hier op de website van Stichting Huismuziek.

Alle instrumenten kunnen meedoen.

Comments are closed.